Home > Hernummering: ondernemers

Hernummering: ondernemers

Hernummering - informatie voor ondernemers

Een ander huisnummer of een gewijzigde straatnaam betekent dat uw bedrijf een nieuw adres heeft.

De ingangsdatum van het nieuwe adres is de datum waarop de wijziging officieel wordt doorgevoerd. Deze datum wordt u op voorhand meegedeeld.

 

Weet u graag nu al wat uw nieuwe adres wordt? Dan kan u contact opnemen met het gemeentehuis (zie contactgegevens hieronder). Wij publiceren geen lijsten en planningen omdat deze steeds onder voorbehoud zijn en privacygevoelige informatie bevatten.

 

Wat moet u doen bij een adreswijziging?

  • verwittig uw sociaal verzekeringsfonds en RSZ;
  • kom met het inschrijvingsbewijs van uw motorvoervoertuig naar de dienst Burgerzaken (indien dit voertuig op naam van de onderneming staat);
  • agendeer uw adreswijziging op de algemene vergadering;

    (volg de link voor meer info en de formulieren)

 

NB Om vrijgesteld te worden van de kosten bij het ondernemingsloket en voor de publicatie in het Staatsblad, kan u de brief gebruiken die u ontvangt van het gemeentebestuur. Indien nodig, kan u extra exemplaren bestellen bij de dienst Burgerzaken.

 

Particulieren krijgen een aparte brief op de dag nadat het adres in het Rijksregister is aangepast. Hierin wordt men uitgenodigd om met identiteitskaart en inschrijvingsbewijs van de auto naar het gemeentehuis te komen.

 

Waarom hernummeren?
De blauwe huisnummerplaatjes werden op verzoek van de hulpdiensten vervangen door grotere, reflecterende huisnummerplaatjes. Zo kunnen politie, brandweer en ambulance een woning sneller vinden bij een noodgeval. Intussen zijn er tal van straten in onze gemeente waar de nummering niet meer juist of logisch is. Ook dit kan heel verwarrend zijn en spoedeisende hulp vertragen.
Daarom is ervoor gekozen om deze twee projecten ineens met elkaar te verweven: duidelijke, zichtbare en correcte huisnummers.

 

Meer informatie

Heeft u hierover nog vragen? Dan kan u steeds terecht op het algemene telefoonnummer 015 22 40 11 of stuur een e-mail naar info@hulshout.be. Voor specifieke vragen met betrekking tot ondernemen richt u zich het best rechtstreeks met de ambtenaar Lokale economie, Kurt Van den Vonder, op telefoonnummer 015 22 94 81 of via lokale.economie@hulshout.be.

 

Sluitingsdagen

  • maandag 22 april 2019

Zoeken

Het weer in Hulshout