Home > Elektrische fietsen

Elektrische fietsen

De populariteit van elektrische fietsen of e-bikes blijft toenemen. Ze bestaan tegenwoordig ook reeds in tal van types en vermogens waardoor ze een volwaardig alternatief beginnen te vormen voor de wagen, bijvoorbeeld voor woon-werkverkeer of om boodschappen te doen. De gemeente wil ook inzetten op duurzame mobiliteit. Daarom ondersteunt ze haar inwoners door deze groepsaankoop voor e-bikes.

Door de organisatie van een samenaankoop kan men betere voorwaarden bekomen dan men als enkeling zou bekomen. In deze samenaankoop worden verschillende types e-bikes ter beschikking gesteld, namelijk een elektrische fiets met een autonomie >50km, een elektrische fiets met een autonomie >100km, een elektrische bakfiets met 2 wielen, een elektrische bakfiets met 3 wielen en een elektrische plooifiets.

Het uiteindelijke model per type dat beschikbaar is, is gekozen door een stuurgroep van geïnteresseerde burgers. Hieronder vindt u de informatie over deze fietsen. De korting is al verwerkt in de genoemde prijzen. In de documenten staat ook hoe u de fiets kan aankopen. 

 

Informatie per model

 

 

Sluitingsdagen

  • 1 & 2 november 2018
  • 15 november 2018

Zoeken

Het weer in Hulshout