Spellendag (Ready for Spring) - samen met De Pittige Pion

*** WAT? ***
Bij ons kan je een hele middag (en avond) gezellig spelletjes komen spelen. Het maakt niet uit of je alleen, met het gezin of met al jouw vrienden langskomt! Sneaky Snake ontvangt jullie allemaal met even veel plezier.

*** VOOR WIE? ***
Iedereen is welkom! We voorzien een leuke selectie van gezelschapsspelletjes voor jong en oud, zowel voor ervaren spelers als voor nieuwkomers. Hou je van echte breinbrekers? Of hou je het liever luchtig? We bieden het allemaal aan! Bovendien kunnen we de meeste spellen aan tafel uitleggen en hoef je zelf het regelboekje niet te lezen. Onze verzameling heeft enkele spelletjes vanaf de leeftijdsgroep 8+, maar wil je van het volledige aanbod gebruik maken dan raden we 14+ aan. Jongeren onder de 14 jaar dienen vergezeld te worden van een volwassene. Neem al eens een kijkje welke spelletjes er allemaal in onze kast steken => http://bit.ly/snake_eyes_bgg !

*** WAAR? ***
Onze spellendag gaat uitzonderlijk door in het zaaltje boven de Spelshop, A. Van Looplein 11, 2235 Westmeerbeek.

*** BEREIKBAARBEID ***
Er is een ruime parking voor de ingang van de Spelshop waar je je auto een hele middag GRATIS kan parkeren.

*** ETEN & DRINKEN ***
Er wordt ter plaatse drank voorzien aan héél democratische prijzen, kleine snacks en versnaperingen zijn ook aanwezig.

*** WAT KOST HET? ***
Deelname aan deze speciale editie is voor iedereen helemaal gratis!

*** LIDMAATSCHAP ***
Lidmaatschap is helemaal niet verplicht om deel te nemen aan onze evenementen, maar het kan je wel een reeks voordelen opleveren! Iedere bezoeker die dat wenst kan voor €25 een lidkaart aanvragen die een volledig jaar geldig blijft. Met deze lidkaart kan je GRATIS aan elk publiek evenement van Snake Eyes deelnemen, krijg je standaard korting op consumpties tijdens onze spellendag en mag je rekenen op mooie kortingen bij sponsorende spellenwinkels. Voor gezinnen of vriendengroepen zijn er bijzondere tarieven bij het afsluiten van meerdere lidmaatschappen op hetzelfde moment.


Bron: UiTinVlaanderen.be

Datum

SpelshopA. Van Looplein 11 2235 Westmeerbeek (Hulshout)
Prijs
Gratis
 

Basistarief: €0,00,-

Organisatie
Snake Eyes Spellenclub
Contact
Adres
Snake Eyes SpellenclubPastoor Mellaertsstraat 26 (Parochiezaal Ter Molen) 2220 Heist-op-den-Berg
E-mail
hallo@snake-eyes.be
Soorten
Spel of quiz