Beweeg mee®

FlyerbeweegmeerHulshout'Voor jouw gezondheid zou het echt goed zijn als je meer gaat bewegen'. Heeft jouw dokter dat ook al eens tegen jou gezegd? Maar heb je nog net dat extra duwtje in de rug nodig? Kom dan kennismaken met BOV, oftewel Bewegen op verwijzing,
tijdens ons gratis evenement Beweeg mee®.

BOV staat voor Bewegen Op Verwijzing.
Met een verwijsbrief kan jouw huisdokter je doorverwijzen naar een bewegingscoach. Die gaat letterlijk met je 'op weg' om bewegen meer te integreren in het dagelijks leven. Onze coaches focussen niet op sporten en zijn geen fitness-begeleiders, maar ze bekijken, samen met jou, op welke manier beweging meer kan worden ingebed in de vaak al drukke agenda. De verwijsbrief van de huisarts zorgt ervoor dat ja kan deelnemen aan BOV aan een voordeeltarief. Zo maken we de drempel echt zo laag mogelijk.

Gratis kennismaken met BOV tijdens Beweeg mee®
Om iedereen te laten kennismaken met BOV organiseren zes lokale besturen in samenwerking met de coaches het gratis evenement Beweeg mee®. Vijf weken lang worden in elke gemeente vijf verschillende wandelingen georganiseerd. Het is een verkenning van de nabije omgeving van de deelnemers, maximum 2 à 3 kilometer in je eigen achtertuin. Tijdens de wandelingen maak je kennis met de coach, met het concept van BOV en hoe je kan deelnemen aan individuele coachings en/of groepssessies.

Kom gratis kennismaken met Bewegen op Verwijzing vanaf 17 oktober, vijf weken lang, in je eigen ‘achtertuin. 

INSCHRIJVEN:

  • hulshout@bewegenopverwijzing.be
  • of Priscilla.vanherck@hulshout.be
  • 015 22 40 11