Voka Open Bedrijvendag

Hulshout is dé Hotspot bij Open Bedrijvendag 2022

Voka Open Bedrijvendag 2022Samen met Voka Open Bedrijvendag zet de gemeente Hulshout haar ondernemers extra in de kijker op zondag 2 oktober.

Wat is Hulshout Hotspot?

Bij een hotspot vind je meerdere bedrijven in een straal van enkele kilometers. In Hulshout bevinden onze drie deelnemende gemeenten zich slechts in een straal van één kilometer van elkaar. Perfect om van het ene bedrijf naar het andere te gaan en je zondagvoor- of namiddag op een leuke manier te spenderen.

Aangezien de bedrijven zo dicht bij elkaar gelegen zijn, zouden we willen vragen om zo veel mogelijk met de fiets of te voet te komen. Kan het echt niet anders en kom je met de auto? Dan kan je parkeren aan het Sportpark Joris Verhaegen, waar een shuttle bus zal klaarstaan om jullie naar de desbetreffende bedrijven te brengen.

Wie doet er mee?

Kovera Keukens (Nijverheidsstraat 17) is met zijn 55 jaar ervaring een gevestigde waarde binnen de keukenbranche,Kovera Keukens maar ook in Hulshout. Zoals hun naam al doet vermoeden, bouwen zij keukens wat vaak het visitekaartje is van je woning. Een keuken kiezen is een ervaring, maar een keuken maken is dat ook. Kom op Open Bedrijvendag langs in de fabriek en kom te weten hoe een keuken gebouwd wordt. Je krijgt een volledige blik achter de schermen. Verder zullen er demonstraties gegeven worden in hun eigen kookstudio. Eens jullie het bedrijf gezien hebben, kunnen jullie nog een hapje en drankje nuttigen, en genieten van enkele optredens. Ook voor de kinderen zal er een springkasteel voorzien zijn.

 

Crius GroupCrius Group (Vaartstraat 66) is al 15 jaar gevestigd in Hulshout en wil met Open Bedrijvendag zijn bekendheid bij onze inwoners vergroten. Crius Group is dé partner voor uitgeverijen aangezien zij hen volledig kunnen ontzorgen met de opmaak en redactionele ondersteuning van boeken en tijdschriften. Ze voorzien ook in softwareoplossingen die het productieproces van uitgeverijen efficiënter en vooral toekomstproof maken. Tijdens de rondgang doorheen de kantoorgebouwen kan je in verschillende workshops ontdekken hoe een traditioneel boek tot stand komt en hoe het schoolboek van de toekomst eruitziet. Ze laten je ook 'Core' zien, hun oplossing om (semi)automatische romans en thrillers op te maken. Bovendien kan je een glimp opvangen van de verschillende functies die je bij Crius Group kan uitoefenen en de leuke werksfeer die er heerst. Eenmaal jullie alles weten over de wereld van desktop publishing kunnen jullie nog iets drinken en voor de kinderen zal er ook een springkasteel aanwezig zijn.Gemeentelijk Zwembad Hulshout

 

Het Gemeentelijk Zwembad van Hulshout (Industriepark 1) is iets waar wij als gemeente heel trots op zijn. Een kleine gemeente met een eigen zwembad wordt meer en meer een unicum in Vlaanderen. Tijdens Open Bedrijvendag willen we jullie een blik achter de schermen geven. Tijdens deze rondleiding kom je alles te weten over de werking van het zwembad en zal je zien dat er veel meer bij komt kijken dan alleen maar het vullen van een kuip met water. We vragen wel om in te schrijven voor de rondleiding, aangezien we niet met té veel mensen in de technische ruimten kunnen: https://www.ticketgang.be/tickets/hulshout#

Wanneer?

Zondag 2 oktober tussen 10.00 en 17.00u zijn jullie welkom in de verschillende bedrijven.