Maand van de sportclub

Van 1 tot 30 september 2019 vindt de 11de editie plaats van de 'Maand van de Sportclub'. Met deze actieSporters beleven meer wil Sport Vlaanderen de sportclubs en hun    werking in de kijker plaatsen.

Ook onze gemeente doet mee!
Ontdek van 1 september tot 30 september wat onze sportclubs te bieden hebben via gratis initiaties, demonstraties, activiteiten, …. Een overzicht van de deelnemende sportclubs vind je via de link hieronder of op de Facebook-pagina van Sportdienst Hulshout.

En … misschien vind jij ook een sportclub die bij jou past!

Bekijk hier de flyer

Flyer Maand van de sportclub

 

 

 

 

 

 

Clubs in de kijker

ALTIS vzw HULSHOUT

Logo Altis vzwLogo Altis vzw

Gym en Dans voor alle leeftijden en niveau's, daarvoor kan je terecht bij Altis Hulshout. Wekelijks bieden zij een breed aanbod aan.

EUROPE GYM

Foto Europe GymFoto Europe Gym

Kickboksen is een vechtsport waarbij zowel de handen als de benen mogen worden gebruikt. De ideale sport dus om je volledige lichaam te trainen.

URBAN SKAY ACADEMY

Logo Skay UrbanLogo Skay Urban

Wil je een sport beoefenen waar niks je in de weg staat? Dan is Freerunning zeker iets voor jou. Je overwint verschillende obstakels aan de hand van allerlei trucjes.

BASKET ZUIDERKEMPEN DIAMONDS

Basket Zuiderkempen DiamondsBasket Zuiderkempen Diamonds

Heb je een passie voor balsporten? Kom dan zeker eens langs op één van de initiatielessen.
 

PUNCH

Foto PunchFoto Punch

Bij Punch kan je terecht voor zowel kids-boxing, ladies cardio, circuittraining als boksen voor volwassenen. Joyce Van Ee (zelf professionele bokster) laat je zweten!

OU EN DOJO JUJUTSUCLUB

Logo ou en dojoLogo ou en dojo

Jujutsu is een Japanse zelfverdedigingskunst waarmee men in een paar seconden een aanvaller kan controleren of uitschakelen. Lees meer...