Coronawaardebon

Mensen met een beperkt budget kunnen een waardebon (in de vorm van een Hulshoutse cadeaubon) aanvragen waarmee ze bij de lokale handelaar hun aankopen kunnen betalen. Per gezin kan er een bon aangevraagd worden. Hiervoor kregen we een bijkomend subsidiebedrag en dit zal verdeeld worden naar gelang het aantal goedgekeurde aanvragen.

Wie komt in aanmerking:

  • Personen die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming in de ziekteverzekering.
  • Personen in schuldbemiddeling
  • Personen met een leefloon

Praktisch
U kan het aanvraagformulier voor de waardebon online aanvragen via onderstaande knop of afhalen in het OCMW na afspraak. Het ingevulde aanvraagformulier en bewijsstuk dient u voor 1 april 2021 in via het online formulier, per e-mail naar socialedienst@hulshout.be of via de brievenbus aan het ocmw-gebouw. 

Geldigheid
De verdeling van de waardebonnen zal gebeuren vanaf 1 april 2021. Deze kunnen uitgegeven worden tot en met 30 september 2021 bij de deelnemende handelaars van de Hulshoutse cadeaubon

Handelaars
De deelnemende handelaars kunnen de waardebonnen op dezelfde manier inwisselen als de Hulshoutse cadeaubon voor het einde van het jaar 2021. Meer informatie voor handelaars vindt u hier.

Meer info
Wenst u meer informatie over deze waardebon, neem dan gerust contact op met de sociale dienst op het nummer 015 75 01 00.