Hulshoutse Cadeaubon

De Hulshoutse cadeaubon wordt uitgegeven en verkocht door de gemeente, en is verkrijgbaar in versies van €5, €10 en €20.

Als je een handelszaak hebt die gevestigd is op grondgebied van de gemeente Hulshout, dan kan je deelnemen. Inschrijven kan je door het online inschrijvingsformulier in te vullen.

Als de gegevens van jouw handelszaak wijzigen, vragen we wel dit te melden aan het gemeentebestuur.

Het aanvaarden van cadeaubonnen

Let er op dat je alleen geldige cadeaubonnen aanvaard. Elke cadeaubon heeft een uniek nummer dat voorgedrukt staat op de bon zelf en op het afscheurstrookje. Verder staat er op elke bon ook een watermerk, een handtekening, stempel en geldigheidsduur.

Cadeaubonnen zijn een jaar geldig vanaf de aankoopdatum. Vervallen cadeaubonnen mogen niet meer aanvaard worden. Cadeaubonnen mogen ook niet ingewisseld worden tegen geld. Als het bedrag van de aankoop lager is dan het bedrag van de cadeaubon, dan ben je niet verplicht om wisselgeld terug te geven.

Het verzilveren van cadeaubonnen

De cadeaubonnen moeten volledig (met afscheurstrookje) en samen met het daarvoor bestemde formulier binnengebracht worden bij de gemeentelijke financiële dienst. Jij krijgt dan het afscheurbare strookje van de cadeaubon mee om te bewaren voor je administratie. Het gemeentebestuur stort het verschuldigde bedrag zo snel mogelijk op jouw bankrekening. Om praktische redenen willen wij vragen om de terugbetaling (bijvoorbeeld) elke drie maanden te vragen.

Opgelet: cheques die al meer dan een jaar voorbij hun vervaldatum zijn, zullen niet meer terugbetaald worden door het gemeentebestuur.

 

De organisatie en werking van de Hulshoutse cadeaubon wordt volledig beheerd door het gemeentebestuur. Er worden dus geen kosten aangerekend aan de handelaars.