Kamp C

Kamp C is het provinciaal Centrum Duurzaam Bouwen en Wonen dat gevestigd is in Westerlo en waar u steeds terecht kan voor alles wat te maken heeft met duurzaam bouwen en leven. Zo kan u er terecht met uw persoonlijke (ver)bouwvragen aan het infoloket, waar u wordt bijgestaan door een expert in duurzaam bouwen en wonen. Ook worden er regelmatig infosessies georganiseerd waar een specialis ter zake dieper ingaat op een specifiek thema of onderwerp. Hieronder een overzicht van de activiteiten en informatie waarvoor u bij Kamp C terecht kan.

Infoloket en bouwadvies

Infoloket en bouwadvies

Het advies van Kamp C is onafhankelijk en neutraal en helpt u commerciële belangen van juiste duurzame ingrepen te onderscheiden. Welke verwarming past het best bij uw woning? Waarvoor en hoe gebruikt u het opgevangen regenwater? Is de plaatsing van zonnepanelen of een warmtepomp een goede zaak voor u? Wat zijn de voor- en nadelen van een passiefhuis? Welke materialen gebruikt u als u een bio-ecologische woning wil? Hoe kan u de verluchting in uw huis optimaliseren? Krijg ik nog een premie als ik dubbel glas vervang door beter isolerend glas? Hoe kan u koudebruggen vermijden wanneer u zelf aan de slag gaat? Welk soort isolatie neem ik best voor mijn huis?  Enzovoort…

Kortom: Verzamel op Kamp C alle tips om uw huis toekomstklaar te maken.
 

Procedure

Procedure

  • U kan uw vraag op mail zetten naar bouwadvies@kampc.be, we proberen die binnen de twee dagen te beantwoorden.
  • Voor infovragen kan u langskomen tijdens de vrije spreekuren elke dinsdag van 9.00 tot 17.00 uur.
  • U kan een afspraak maken op donderdag, dan trekken we 20 minuten (infovraag) of 50 minuten (bouwadvies) tijd uit voor jou (enkel op afspraak).
  • Elke 3de zaterdag van de maand geven we ook bouwadviezen (enkel op afspraak).