Winterklaar maken van je kringlooptuin

Op 24 oktober om 19.30 uur organiseert IOK Afvalbeheer, in samenwerking met Vlaco, een infoavond over het winterklaar maken van je kringlooptuin. Plaats van afspraak: IOK Afvalbeheer, Antwerpseweg 1 in Geel. Deze infoavond is gratis maar inschrijven is verplicht.

Eind oktober zijn de dagen al serieus gekort en komt de behoefte om meer tijd in huis door te brengen waarschijnlijk spontaan bij je op. Net zoals de eerste zonnestralen in het voorjaar de schoonmaakkriebels aanwakkeren bekruipt je in de herfst het gevoel om de tuin op te ruimen. Maar wees toch niet te drastisch met die opruimwoede want terwijl jij lekker warm binnen zit, blijft een heel netwerk van leven onder en boven de grond zijn gangetje gaan en kan jij helpen om hen de winter aangenaam te laten doorbrengen. Tijdens deze infosessie zet een Vlaco-lesgever je alvast op weg.

Voor meer informatie kun je terecht bij IOK Afvalbeheer op het telefoonnummer 014 53 50 15 of via e-mail: maryse.lambrechts@iok.be. Inschrijven voor deze infoavond doe je via www.iok.be/activiteiten2023.