Steval Fotografie

Over Steval Fotografie

Steval Fotografie - ProfielfotoSteven Sallaerts leende als kleine jongen stiekem de dure camera van zijn papa om te doen alsof hij foto’s nam. Verder dan stiekem doen alsof ging het niet. Tot hij vader werd van zijn oudste zoon … net als vele ouders wou hij mooie foto’s maken van zijn pasgeboren kind, en dus besliste hij om zijn passie nieuw leven in te blazen. Hij volgde avondschool en vond het vuur voor fotografie terug.

Steval Fotografie - Huwelijk"Ik merkte dat fotografie toch echt wel mijn dada was. Dat is passie, emotie, plezier een hele dag, een hoop stress, maar gewoon heel plezant. Foto’s zijn ook belangrijk in een leven. Ze zijn een herbeleving van het moment. Daarom is het ook zo geweldig om hier mijn beroep van te kunnen maken.”

Steven’s specialisatie is huwelijksfotografie, maar hij doet natuurlijk ook andere foto’s. “Huwelijksfotografie is iets wat ik super graag doe, en hopelijk mag ik dit na coronatijden weer volop beleven. Aangezien ik zelf twee kinderen heb, was het maken van foto’s van kinderen dan ook een logische extra stap. Mijn jongste zoon heb ik als baby bijvoorbeeld wel kunnen fotograferen zoals ik wou, en daardoor doe ik ook geregeld newborns. Uit al deze verschillende stijlen is gebleken dat het niet uitmaakt wat ik fotografeer, zolang het maar iets met emotie is.”

Wat is het mooiste aan jouw beroep?

“Het mooiste is de glimlach op de mensen hun gezicht, zowel bij het maken als het ontvangen van de foto’s eigenlijk. Dat geeft mij voldoening. Het geeft mij het gevoel dat ik iets heb gedaan dat zinvol is geweest voor deze mensen.”

Lees ook hier het artikel dat verscheen in het gemeenteboekje van maart 2022.

 

 

Logo Steval Fotografie

Steval Fotografie0473/88.70.48
Mussenstraat 20steven.sallaerts@hotmail.be
2235 Houtvennewww.stevalfotografie.be