Nieuws uit Hulshout

Meer Lezen

Update coronamaatregelen

Het Overlegcomité heeft op vrijdag 17 september de epidemiologisch toestand besproken. Gezien de grote verschillen in vaccinatiegraad heeft het Overlegcomité geopteerd voor een gedifferentieerde aanpak.

Meer Lezen

Beweeg mee®

U wilt wel meer bewegen, maar u weet niet hoe? Geen goesting? Geen tijd? Uw huisarts kan u doorverwijzen naar de ‘bewegen op verwijzing’ (BOV)-coach!

Meer Lezen

Coronacertificaat op de smartphone van een minderjarig kind

Het coronacertificaat kan je opvragen via de CovidSafeBE-app. De makkelijkste manier om aan te melden in die app is via Itsme, maar dat kan niet voor minderjarigen.

Meer Lezen

Erkenning droogte 2020 als ramp

Persbericht: De ernstige droogte tussen 15 maart en 15 september 2020 wordt door de Vlaamse Regering als ramp erkend.

Meer Lezen

Online gemeente- en OCMW-raadsvergadering

Volg hier de gemeente- en OCMW-raadsvergadering online.

Meer Lezen

Overlegcomité: laatste fase zomerplan

Het behalen van de doelstellingen van het Zomerplan laat toe om, volgens plan, vanaf 1 september een reeks beperkingen te schrappen.

Meer Lezen

Nieuwe jeugdopleiding (8-12 jaar)

Nu ook op locaties in Hulshout voor schooljaar '21-'22: Academie Muzikale vorming en Woord-Drama. Klik verder voor alle informatie.

Meer Lezen

Aanmelden via de zuil

Afspraak bij de dienst Burgerzaken? Breng uw codes mee en meld u aan via de zuil!

Meer Lezen

Fairtrade

Ook onze gemeente heeft de draad weer opgepakt om het FairTradeGemeente-label te behalen. Kom je de werkgroep versterken?

Meer Lezen

Overlegcomité scherpt reiscontroles aan

In het Overlegcomité is deze week opnieuw de coronasituatie besproken. Waakzaamheid blijft geboden.

Meer Lezen

21 juli: Schaal Marcel Indekeu

Bekijk hier het parcours en de verkeerswijzigingen van de schaal Marcel Indekeu en de ereprijs Michel Dierckx/Joris Verhaegen.

Meer Lezen

20 juli 2021: dag van nationale rouw

Ook de politie Zuiderkempen rouwt en wenst haar medeleven te betuigen. Om 12.00 uur loeien de sirenes en wordt een minuut stilte gehouden.

Meer Lezen

Gezocht: Freelance Bewegen Op Verwijzing-coach

‘Bewegen op verwijzing’ (BOV) helpt mensen die onvoldoende bewegen op weg naar een actiever en gezonder leven door BOV-coaching.

Meer Lezen

Op stap met Stabbel

Stabbel is terug met leuke nieuwe routes en spelletjes in de 6 Stabbelgemeenten. In elke gemeente is er een korte route, waar de Stabbelspelletjes gespeeld kunnen worden, en een lange route.

Meer Lezen

Nieuwe vacature

Lokaal bestuur Hulshout is op zoek naar een voltijds coördinator communicatie, dienstverlening en ICT (B1 – B3) + aanleg werfreserve, contract van onbepaalde duur.

Meer Lezen

Zomerplan vanaf 27 juni

De federale regering en de regeringen van de deelstaten hebben beslist om op 27 juni de volgende stap van het Zomerplan te activeren.

Meer Lezen

Update overname Toverdoos

Meer informatie in verband met de overname van kleuterschool De Toverdoos aan het gemeentelijke onderwijs.

Meer Lezen

Aanpassing politiecodex

Tijdens de gemeenteraad van 31 mei 2021 werd het artikel aangepast in de politiecodexn nl. artikel 335: Selectieve inzameling van textiel en herbruikbare goederen.