Genieten voor iedereen: samen aan tafel ook met gluten- of lactose-intoleranties

Ken jij of ben jij zelf gluten- of lactose-intolerant? Dan weet je dat het niet evident is, om samen te genieten van éénzelfde gerecht. In deze vorming bekijken we samen, hoe je mits kleine aanpassingen er toch voor kan zorgen dat iedereen geniet van de (h)eerlijkste schotels die op tafel komen. En dit zonder op je hoede te moeten zijn, gewoon, genieten voor iedereen dus.

Wat mag je verwachten?

Na deze avond ben je weer een heel stuk wijzer en wegwijs in de wereld van allergenen. Er zijn vele alternatieven, die we hier leren kennen en toepassen in onze gerechten. Een menu van soep tot dessert, zonder lactose, beperkt in, tot zelfs helemaal glutenvrij. Je ontdekt het hier. Een aperitiefhapje, een heerlijke soep, een glutenvrij hoofdgerecht, en als afsluiter mag uiteraard het dessert niet ontbreken. We leggen uit, welke ingrediënten je makkelijk vervangt en door wat, zodat het een gerecht voor iedereen wordt. Eet jij mee? Je ontvangt een receptenbundel, zodat je het thuis allemaal nog een keer kan herhalen.

Meer info en inschrijven


Bron: UiTinVlaanderen.be

Datum

KEUKEN RODE ZAAL MATTHEUSCENTRUMGROTE BAAN 120 2235 Hulshout
Prijs
€ 15,00
 

Basistarief: € 15,00
Ledenprijs: € 10,00

Organisatie
Ferm Hulshout
Contact
E-mail
vivianevanthielen2235@outlook.com
Telefoonnummer
+32 474944602
Soorten
Lessenreeks