Gezocht: Freelance Bewegen Op Verwijzing-coach

Gezocht: FreelanceBewegen Op Verwijzing-coach in Westerlo – Herselt en Hulshout.

 

‘Bewegen Op Verwijzing’ (BOV) is een beweeg- en welzijnsproject waarbij een huisarts patiënten het advies geeft om minder lang stil te zitten en meer te bewegen.

Huisartsen kunnen patiënten met een verhoogd gezondheidsrisico doorsturen naar een Bewegen Op Verwijzing-coach. De coach stelt een beweegplan op, motiveert en volgt deelnemers op om dagdagelijks te bewegen. Het doel is deelnemers zelfstandig verder te laten bewegen en eventueel te laten instromen naar het lokale sportaanbod.

 

  • Heb je een diploma lichamelijke opvoeding of kinesitherapie?
  • Ben je bereid op 30/08/2021, 7/09/2021 en 14/09/2021 een vorming van het Vlaams Instituut Gezond Leven te volgen in Brussel (eventueel online, afhankelijk van de coronamaatregelen)?
  • Kan je je een aantal uren per week vrij maken als Bewegen op Verwijzing-coach?
  • Wil je aan de slag in de gemeenten Westerlo – Herselt en Hulshout?

Stel je dan kandidaat. Stuur ons je motivatie en CV vóór 26 juli naar priscilla.vanherck@hulshout.beDe gesprekken zullen plaatsvinden op woensdag 4 augustus 2021.

 

Meer informatie over de inhoud van de functie vind je op de website van Bewegen op Verwijzing www.bewegenopverwijzing.be en als bijlage (pdf op te vragen bij priscilla.vanherck@hulshout.be)